Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micro Mini LED Aqua - sparkesykkel med lys i hjulene

Micro - den originale sparkesykkelen til barn og voksen

Micro sparkesykler er ikke bare morsomme leker, for barn og voksne, men de fungerer også som transportmiddel. Micro er den originale sparkesykkelen, som vokser med barnet fra det tar sine første spark, til det perfekte pendler-tilbehøret mellom kollektivtrafikk og jobb. I tillegg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har også sparkesykler en positiv påvirkning på utviklingen av motorikk og balanse.

Vår lavpris: 784,-
På lager
SKU
01205-53
   

Micro Mini LED Aqua - sparkesykkel byr på den perfekte fritidsaktiviteten. Sparkesyklene til Micro har flere ganger blitt valgt til «Toy of the Year» av barn og foreldre! Mini oppmuntrer ikke bare til bevegelse og mosjon, men den trener også barna til bedre balanse, koordinasjon og motorikk.

Sparkesykkelen ble spesielt utviklet for småbarn og skolespirer, i samarbeid med Sveitsiske ingeniører. T-tube håndtaket sikrer trygt og godt grep og har ensikkerhetslås slik at bare foreldre kan fjerne det, når det trengs, for lagring. Mini Micro’s unike «lean and-steer» mekanisme er patentert og dekket er forsterket med glassfiber. Den lave vekten, myke plasten og de avrundede kantene gjør den enklere å håndtere og bidrar til å unngå skader. Bremsen har en innebygd stålfjær, som fordeler varme og sikrer god bremseeffekt.

Sparkesykkelen kommer nå med den superkule detaljen - lys i hjulene. Bli den tøffeste sparkeren i gata, og lys opp hvor enn du sparker.

Detaljer:

 • Farge: Aqua
 • Styres med vektoverføring
 • Styrehøyde: 67 cm
 • Vekt: 1,9 kg
 • Hjulstørrelse: 120/85 mm
 • Maksvekt barn: 20 kg
 • Alder: 2-5 år
  Produktdetaljer
  ModellMM0285
  EAN7640170574166
  MerkeMicro
  Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.