Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spy X Micro Spy Light - Spionlampe

Spy X spionutstyr til små agenter

Spy X gir små agenter utstyret de trenger for å spionere på fienden, akkurat som en ekte spion. Gjennom spionlek bruker barna fantasien og sine kreative ferdigheter, og de lærer nye ting og situasjoner gjennom rollelek. Snik deg inn på fienden eller sikre dine områder med spionleker fra Spy X. Ta i bruk walkie talkie, nattkikkert, alarmer, avlyttingsutstyr, stemmeforvrenger og droner - fienden din vil ikke skjønne noen ting!

Vår lavpris: 83,-
Få igjen på lager
SKU
13374
   

Spy X Micro Spy light er det perfekte tilbehøret til junioragentens samling av spionleker. Den er designet med en komfortabel passform med "Bluetooth" over-øret-design, noe som gjør Spy X Micro Spy light perfekt for håndfri spionering. Spionlampe med innebygd diodelampe (på- og av-knapp) og justerbar øreklemme. Lys opp mørke og ha hendene fri.

Detaljer:

Mål: 5 x 2 x 5 cm

Alder: fra 6 år

Produktdetaljer
Modell29910124
EAN840685101247
MerkeSPY X
Alder6, 7, 8, 9

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.