Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spy X Micro Spy kikkert - Spionkikkert med innebygd lysstråle

Spy X spionutstyr til små agenter

Spy X gir små agenter utstyret de trenger for å spionere på fienden, akkurat som en ekte spion. Gjennom spionlek bruker barna fantasien og sine kreative ferdigheter, og de lærer nye ting og situasjoner gjennom rollelek. Snik deg inn på fienden eller sikre dine områder med spionleker fra Spy X. Ta i bruk walkie talkie, nattkikkert, alarmer, avlyttingsutstyr, stemmeforvrenger og droner - fienden din vil ikke skjønne noen ting!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 83,-
Få igjen på lager
SKU
13373
   

Spy X micro spy scope er en kraftig monokulær med rødt lys, perfekt for å leke spionagent både på dagen og om natten. Bruk Spy X spionkikkert for å overvåke målet ditt på avtstand. Kmpakt design gjør at du klarer å holde spioneringen skjult, og den kan enkelt og raskt legges i lommen. Dennen spionkikkerten kommer med innebygd lysstråle (på- og av-knapp) og teleskoplinse.

Detaljer:

  • Lys opp mørket med kikkerten og se ting på avstand inntil 7,6 m i mørket
  • Mål: 7,6 x 2 x 5 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell10056
EAN840685100561
MerkeSPY X
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.