Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Comic Maker - Jungle Dwellers Action Figure 2-pack

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
04205-76-1
   

Lag din egen Minecraft tegneserie med figurer fra Minecraft Comic Maker! Denne pakken inneholder en panda, en puma og en pappegøye.

Figurene måler ca 8 cm (ikke pappegøyen). Hver figur har et tilbehør som verktøy eller våpen og en bioblokk som blir til et utstillings-monter. Bioblokken har også en skannbar kode som låser opp eksklusivt innhold i gratis-appen Comic Maker for Minecraft.

For første gang kan du nå også endre ansiktsuttrykk på Minecraft-figurene takket være dimensjonale, byttbare ansikter! Figurene har fem bevegelige ledd for historiefortelling med ulike uttrykk.

Med appen kan du legge til lyder og ekstra effekter til tegneserien din. Figuren har fem artikulasjonspunkter for uttrykksfull historiefortelling. Minecraft fans vil falle pladask for disse figurene. Poser figuren, ta bilder med appen og lag din helt egen tegneserie. Minecraft har aldri vært morsommere!

Innhold:

  • Panda
  • Puma
  • Pappegøye
  • Bioblokkl
  • Ansiktsuttrykk
  • Kode til appen Comic Maker For Minecraft

Detaljer:

  • Mål figurer: 8,2 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGLC79
EAN887961836448
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.