Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft matboks og drikkeflaske

Minecraft leker, figurer, våpen, utkledning og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. La barna bygge sin egen Minecraft verden ved hjelp av bokser. Med boksene skaper man redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer, våpen, kostymer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar barn skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som de kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 87,-
Utsolgt
SKU
03225-43

Minecraft matboks og drikkeflaske for alle spilleentusiaster. Matboksen og drikkeflasken passer perfekt til skolemat, niste på tur eller trening, og settet tar liten plass i sekken. Flasken rommer 420 ml drikke og matboksen har et praktisk lokk med klikk-lås. Begge deler er laget i BPA fri plastikk.

Inneholder:

  • Minecraft matboks
  • Minecraft drikkeflaske

Detaljer:

  • Volum drikkeflaske: 420 ml
  • Alder: fra 3 år

Merk: tåler ikke oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn

Produktdetaljer
Modell40473
EAN8412497404735
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.