Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Mob Head Minis adventskalender - med Minecraft-minifigurer og tilbehør

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 376,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
06227-194
   

Tell ned dagene til julaften med Minecraft Mob Head Minis julekalenderen som er full med Minecraft minifigurer og tilbehør. Bak hver av de 24 lukene gjemmer det seg en ny overraskelse slik at du kan bygge sammen din egen Minecraft juleby. Sett sammen minifigurene, og brett sammen papirhåndverk-tilbehøret. Denne adventskalenderen er moro for alle Minecraft-fans fra 6-årsalderen hvor de får med figurer de kan leke med hele året rundt, og en fin måte for alle Minecraft-fans å komme i julestemning på.

Inneholder:

  • Minecraft adventskalender med 24 overraskelser

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellHHT64
EAN0194735076239
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.