Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Potion bæreskap til minifigurer - med 1 minifigur

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 326,-
Få igjen på lager
SKU
04206-72
   

Nå kan du lagre den perfekte samlingen av Minecraft Boost Mini Figures i en spennende, ny boks. Minecraft Potion bæreskap er formet som en potion fra spillet og kan lagre opptil 5 Boost Mini-figurer. Hvis fram din Mini-samling i denne allsidige boksen som lett kan festes på beltet, lomma eller en ryggsekk. Drei korken for å låse opp drikkeposen. En flott gave til Minecraft-fans. Vesken kommer med en ekslusiv Potion-Brewing Witch Boost Minifigur. 

  • Minecraft Potion bæreskap til minifigurer
  • Skap til å feste på beltet, lomma eller ryggsekken
  • Med 1 Potion-Brewing Witch minifigur inkludert

Innhold:

  • Potion bæreskap
  • 1 Minifigur

Detaljer:

  • Mål: 6,1 x 8,3 x 12,9 cm
  • Alder: fra 5 år

Andre minifigurer selges separat. Farger og dekorasjoner kan variere.

Produktdetaljer
ModellGKT45
EAN887961831702
MerkeMinecraft
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.