Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft sengesett i bomull 140x200 cm - norsk størrelse

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
03216-28
   

Drøm deg inn i pikselverdenen Minecraft, og utforsk et enormt univers mens du bygger og jobber for å overleve.

Dynetrekket har motiv av to spiller-figurer svømmende under vann, sammen med en blekksprut, en delfin og en skilpadde samt en boks med diamanter. Dynetrekket inneholder også ordene: "Create", "Explore" og "Survive" som er de grunnleggende prinsippene for spillet. Puten har en figur og delfin i samme stil som dynen, og baksidene på dyne og pute er hvit med små motiv av delfiner og skilpadder.

Innhold:

  • 1 Minecraft Sengesett 140 x 200 cm

Detaljer:

  • Mål:
    • Dynetrekk: 140 x 200 cm
    • Pute: 50 x 70 cm
  • Motiv: Minecraft
  • Materiale: 100% Bomull
Produktdetaljer
Modell54169
EAN5710348079280
MerkeMinecraft
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.