Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Miraculous Cat Noir - dukke med bevegelige ledd - Cat Noir og Plagg - 26 cm

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Vår lavpris: 246,-
På lager
SKU
04217-12
   

Adrien er en helt vanlig tenåringsgutt som i hemmelighet lever et uvanlig dobbeltliv som superhelt. Når det er fare på ferde i hjembyen Paris, blir han nemlig til superhelten Cat Noir. Den lille svarte Kwami-skapningen, Plagg, er alltid ved Adrien sin side, og alltid beredt til å forvandle han til Cat Noir. Sammen med superhelten Ladybug holder de byen trygg. Spill ut favorittscenene fra Miraculous-serien med denne poserbare Cat Noir dukken med avtakbart superheltantrekk. I tillegg til Cat Noir og Plagg kommer lekesettet med Cat Noirs stilige signaturvåpen.

Inneholder:

  • Cat Noir dukke med avtakbar superheltdrakt
  • Kwami - Plagg
  • Våpen

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 26 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60-50002
EAN043377500025
MerkeMiraculous
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.