Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Miraculous Mission Accomplished dukkesett - Ladybug og Cat Noir dukker med bevegelige ledd - 26 cm

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Vår lavpris: 437,-
På lager
SKU
04217-9
   

Gjenskap spennende scener fra Miraculous-serien med dette "Mission Accomplished"-lekesettet med Ladybug og Cat Noir dukkesettet!

Marinette og Adrien er to vanlige tenåringer bosatt i Paris, men når byen trenger beskyttelse mot superskurker forvandler de seg til superheltene Ladybug og Cat Noir. Superheltene jobber sammen for å holde skurkene unna, men ingen av de vet hverandres egentlige identitet. Ironisk nok liker de hverandre uten å være klar over det, men ikke helt på samme måte. Marinette er nemlig forelsket i Adrien, men ikke Cat Noir, og Adrien er forelsket i Ladybug, men ikke Marinette. En håpløs situasjon når man ikke vet hvem som gjemmer seg bak superheltantrekket. Spill ut favorittscenene fra Miraculous-serien med dette dukkesettet med Ladybug og Cat Noir, og redd Paris nok en gang.

Inneholder:

  • Ladybug
  • Cat Noir
  • Våpenutstyr

Detaljer:

  • Mål dukker: ca. 26 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60-50365
EAN043377503651
MerkeMiraculous
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.