Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Monopoly Junior - Norsk versjon - brettspill for de minste fra 5 år+

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
5497
   

Monopol Junior - Spillet der du gjør raske forretninger med eiendom!

Monopol junior er bedre enn noen gang og vil hjelpe yngre spillere komme i gang med sin første Monopol opplevelse. Spillerene kan velge mellom forskjellige brikker basert på klassiske brikker som: hunden Scottie, katt, krigsskip og racerbil.

Akkurat som i det klassiske monopol-spillet skal spillerene bevege seg rundt på brettet, kjøpe eiendom, betale leie og samle sjansekort. Når en spiller går konkurs er spillet over.

  • Fra 5 år
  • 2-4 spillere
  • Produsert av Hasbro Games
  • Norsk versjon
Produktdetaljer
ModellA6984
EAN5010993579198
MerkeHasbro Games
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.