Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Monopoly LOL surprise! brettspill - norsk versjon

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 280,-
På lager
SKU
05195-246
   

Monopol møter den supersøte L.O.L Suprise! I stedet for å kjøpe steder og eiendommer, skal spillerne her kjøpe, selge og bytte andre spilleres dukker som vises på spillebrettet. Målet er å samle de mest uvanlige. L.O.L Surprise-kort erstatter sjansekort, stjerner og smilefjes erstatter hus og hotell og spillebrikkene er autentiske L.O.L Surprise dukke tilbehør. Dette er den perfekte gaven for L.O.L Surprise! fansen.

Innhold:

  • Brettspill
  • Surprise!-kort
  • Stjerne-og smily penger
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 - 4
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE7572
EAN5010993669431
MerkeHasbro Games
Alder8, 9, 10, 11, 12

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.