Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Monster Jam RC Mega El Toro Loco - stor USB-ladbar radiostyrt bil - skala 1:6

-25%

Monster Jam er det ultimate kjøretøyet innenfor Monster Truck kjøring.

La barna slippe seg løs og skape spektakulære stund med sine helt egne Monster Jam-biler. Samle ikoniske Monster Trucker med personlighet og unikt design, og skap løyper, hindre og ultimate hopp - akkurat som ved ekte Monster Truck kjøring. Fra stuntsett, lekesett, din helt egen arena, til detaljerte die-cast biler og radiostyrte monstertrucker - sortimentet er spekket for fullpakket Monster Jam-action. 

25%
Kampanjepris 1 043,- 1 394,- Du sparer: 351,-
Utsolgt
SKU
05217-49

Fullt funksjonell radiostyrt svær monsterbil med 2,4 GHz frekvens som lar deg kjøre opptil 6 Monster Trucks samtidig. Denne detaljerte Monster Jam El Toro Loco bilen med autentisk grafikk og store dekk har en rekkevidde på ca. 75m, og passer godt til barn fra 4 år som liker fart og spenning. Bilen lades enkelt med USB-laderen som er festet på bilen når den trenger det, og bilen er i skala 1:6. 

Klar for et større Monster Truck show? Bruk emballasjen for å lage en rampe til bilen for ekstra moro med episke stunts. Følg instruksjonene på hvordan du forvandler esken til en rampe, og underhold fans med stunts fra en annen verden. El Toro Loco bilen er klar til å kjøres rett ut av esken, og kommer til og med med batteri til kontrollen slik at alt er klart til å starte showet med en gang.

Klarer du å temme denne ville oksen av en Monster Truck? Og hvem klarer å gjøre de feteste stuntene?

Inneholder:

  • Monster Jam RC Mega El Toro Loco fjernstyrt bil
  • Fjernkontroll
  • Bruksanvisning
  • USB-lader (koblet til bilen)

Detaljer:

  • Mål: 44,5 x 47 x 72 cm (BxHxL)
  • Skala: 1:6
  • Batteribehov: 2 AAA (ikke inkludert)
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Alder fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6060500
EAN778988366387
MerkeMonster Jam

Spenning

Lag rampe av eskens og gjør episke stunts.

Oppladbar

Batteriet lades via USB-laderen koblet til bilen. 

Mega RC

Stor 1:6 skala monstertruck med en lengde på 72 cm!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.