Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids musikk-tv - spilledåse

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 125,-
På lager
SKU
6820-1
   

Bilder som beveger seg kommer til liv gjennom å skru på knappen. Når spilledåsen er skrudd på glir de ulike bildene og figurene forbi i rolig tempo akkompangert av en melodi. Sangen hjelper ditt barn med å slappe av og finne ro. På spilledåsen finnes det også en klokke med visere og tall. Flott barneleke fra Bkids, morsom for de aller minste. 

  • Mål: L23 x B5 x H22 cm
  • Anbefalt alder:  fra12 mnd
  • Spilledåse: Vri på bryteren og filmen glir over skjermen sammen med musikk
Produktdetaljer
Modell003805
EAN3021105038054
MerkeBkids
Alder1, 2, 3
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.