Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

My Little Pony Royal Racing Ziplines - lekeslott med Princess Petals og Cloudpuff figurer - 56 cm

-27%

My Little Pony - fargerike ponniene fra Equestria

Ta del i en magisk verden blant de fargerike ponniene fra My Little Pony. Disse ponniene med hver sin personlighet, utseende og interesse har underholdt barn siden 80-tallet. My Little Pony verdsetter vennskap, og beskytter hverandre mot farer som lurer i det magiske kongeriket Equestria. Verdens kuleste ponnier, med Twillight Sparkle og vennene hennes i spissen, opplever spennende eventyr og lærer deg nyttige ting om vennskap.

My Little Pony figurer, lekesett, figursett, dukker og tilbehør lar deg gjenskape eventyr med ponniene eller skape dine helt egne historier. Finn frem din My Little Pony og dra på morsomme, fargerike og magiske ponni-eventyr!

Kampanjepris 397,- Vår lavpris: 543,-
27%
Du sparer: 146,-
Utsolgt
SKU
02227-13

Send Princess Petals og Cloudpuff ned ziplinen fra det 56 cm høye Royal Racing Ziplines lekeslottet fra My Little Pony A New Generation!

Royal Racing Ziplines lekesettet fra My Little Pony A New Generation-filmen vil glede enhver fan av den animerte serien. Princess Petals er en Pegasus fra Zephyr Heights, og hun er en stilig og talentfull popstjerne. Gjør henne klar for et spennende show med det medfølgende tilbehøret i det fantastiske lekeslottet, og send henne ned ziplinen fra det 56 cm høye slottet. Fest den inkluderte ponnien og den søte Cloudpuff-figuren til ziplinene og send de på kappløp ned det høyeste tårnet ned til scenen. Den lilla ponnien med det vakre, mørkelilla håret har i tillegg bevegelige ledd for mer realistisk lek.

Inneholder:

  • Royal Racing Zipline lekeslott
  • Princess Petals-figur
  • Cloudpuff-figur
  • 9 tilbehør

Detaljer:

  • Mål slott: ca. 56 cm
  • Mål ponni: ca. 8 cm
  • Alder: fra 5 år

Merk: Andre figurer må kjøpes separat.

Produktdetaljer
ModellF2156
EAN05010993878468
MerkeMy Little Pony
F2156 lekeslott fra my little pony med ziplines F2156 lekeslott fra my little pony med ziplines

Zipline og karuseller

Ta ziplinen ned til scenen, eller snurr nedover karusellen mellom etasjene på slottet.

F2156 my little pony lekeslott med morsomme funksjoner F2156 my little pony lekeslott med morsomme funksjoner

Lekeslott med flere funksjoner

Slottet har flere morsomme funksjoner, slik som en huske og en fall-lem som snurrer rundt.

F2156 MLP lekeslott med 1 ponni, en cloudpuff-figur og tilbehør F2156 MLP lekeslott med 1 ponni, en cloudpuff-figur og tilbehør

Figurer og tilbehør

Settet kommer med to figurer og stilig tilbehør til et forrykende sceneshow.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.