Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

My Little Pony leksett - Beats and Treats magisk klasserom

-52%

My Little Pony - fargerike ponniene fra Equestria

Ta del i en magisk verden blant de fargerike ponniene fra My Little Pony. Disse ponniene med hver sin personlighet, utseende og interesse har underholdt barn siden 80-tallet. My Little Pony verdsetter vennskap, og beskytter hverandre mot farer som lurer i det magiske kongeriket Equestria. Verdens kuleste ponnier, med Twillight Sparkle og vennene hennes i spissen, opplever spennende eventyr og lærer deg nyttige ting om vennskap.

My Little Pony figurer, lekesett, figursett, dukker og tilbehør lar deg gjenskape eventyr med ponniene eller skape dine helt egne historier. Finn frem din My Little Pony og dra på morsomme, fargerike og magiske ponni-eventyr!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
52%
Kampanjepris 185,- Vår lavpris: 387,- Du sparer: 202.-
På lager
SKU
09182-12
   

Pinkie Pie er lærer på School of Friendship, og hun elsker å vise elevene hvordan de skal gjøre det hun gjør best!

Med dette 2-i-1 My Little Pony Pinkie Pie Beast & Treats lekesett, kan du late som at Pinkie Pie har morsomme leksjoner og dele. Først kan du late som at hun lærer elevene om hvordan de skal bake søtsaker på kjøkkenet. Sett kakeutstyret inn i ovnen, forestill deg at de venter på godbiter. Hør på klokken, og lat som at kaken er ferdig. Deretter vrir du settet rundt til musikk-timen. Gi gitartilbehøret til Pinkie Pie-figuren, sett det på scenen for å høre gitarsoloen.

Inneholder:

  • Lekesett
  • Pinkie Pie-figur
  • 13 tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
  • Mål: 37 x 11 x 35 cm
  • Batteriebehov: 3 x AAA
Produktdetaljer
ModellE1929
EAN5010993515523
MerkeMy Little Pony
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.