Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

My Little Pony stort lekesett - fra The Movie

-42%

My Little Pony - fargerike ponniene fra Equestria

Ta del i en magisk verden blant de fargerike ponniene fra My Little Pony. Disse ponniene med hver sin personlighet, utseende og interesse har underholdt barn siden 80-tallet. My Little Pony verdsetter vennskap, og beskytter hverandre mot farer som lurer i det magiske kongeriket Equestria. Verdens kuleste ponnier, med Twillight Sparkle og vennene hennes i spissen, opplever spennende eventyr og lærer deg nyttige ting om vennskap.

My Little Pony figurer, lekesett, figursett, dukker og tilbehør lar deg gjenskape eventyr med ponniene eller skape dine helt egne historier. Finn frem din My Little Pony og dra på morsomme, fargerike og magiske ponni-eventyr!

42%
Kampanjepris 284,- Vår lavpris: 486,- Du sparer: 202,-
På lager
SKU
08172-166
   

I dette My Little Pony lekesettet har Pinkie Pie en havfrue-lignende hale for å skape undervannsopplevelser i hennes Seashell Lagoon. Dørene på lekesettet kan åpnes og lukkes, og avdekker flere rom å leke i.

Trykk på den perleformede knappen for å aktivere lyset, og tilsett vann for å lage bobler og etterligne scener fra Seaquestria. 

  • Inspirert av My Little Pony The movie
  • Pinkie Pie som sjøhest
  • Lys og bobler
  • Mål: 38,4x45,7x11,4 cm (HxWxD)
  • Batteribehov: 3 x AA (følger med)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellC1058
EAN5010993365555
MerkeMy Little Pony
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.