Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

My Little Pony Mirror Boutique - Rarity lekesett med tilbehør

-49%

My Little Pony - fargerike ponniene fra Equestria

Ta del i en magisk verden blant de fargerike ponniene fra My Little Pony. Disse ponniene med hver sin personlighet, utseende og interesse har underholdt barn siden 80-tallet. My Little Pony verdsetter vennskap, og beskytter hverandre mot farer som lurer i det magiske kongeriket Equestria. Verdens kuleste ponnier, med Twillight Sparkle og vennene hennes i spissen, opplever spennende eventyr og lærer deg nyttige ting om vennskap.

My Little Pony figurer, lekesett, figursett, dukker og tilbehør lar deg gjenskape eventyr med ponniene eller skape dine helt egne historier. Finn frem din My Little Pony og dra på morsomme, fargerike og magiske ponni-eventyr!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
49%
Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 195,- Du sparer: 95.-
På lager
SKU
03184-22
   

Fantasifull lek kan foregå hvor som helst med disse lekesettene som er enkle og ta med seg. Med Rarity-settet kan du skape fantastiske stiler med parykkene, kjolene og skoene som følger med. Dette lekeområdet kan legges sammen til et speil, og det er lett å ta med seg for å leke hvor som helst.

Inneholder:

  • My Little Pony Rarity
  • Oppbevaringsboks med speil
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål figur: ca 7,6 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE0711
EAN5010993465507
MerkeMy Little Pony
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.