Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

My Little Pony Smashin Fashion 2-pack - 2 figurer med masse tilbehør - 30 deler

-26%

My Little Pony - fargerike ponniene fra Equestria

Ta del i en magisk verden blant de fargerike ponniene fra My Little Pony. Disse ponniene med hver sin personlighet, utseende og interesse har underholdt barn siden 80-tallet. My Little Pony verdsetter vennskap, og beskytter hverandre mot farer som lurer i det magiske kongeriket Equestria. Verdens kuleste ponnier, med Twillight Sparkle og vennene hennes i spissen, opplever spennende eventyr og lærer deg nyttige ting om vennskap.

My Little Pony figurer, lekesett, figursett, dukker og tilbehør lar deg gjenskape eventyr med ponniene eller skape dine helt egne historier. Finn frem din My Little Pony og dra på morsomme, fargerike og magiske ponni-eventyr!

Kampanjepris 218,- Vår lavpris: 294,-
26%
Du sparer: 76,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
05216-12
   

Dette settet fra My Little Pony inneholder 2 poserbare ponni-figurer: Pinkie Pie og DJ Pon-3. Med over 20 mote-deler er disse to ponniene klare for ville eventyr. Plasser de 4 Smashin Fashion Packs posene på en rett overflate (framsiden opp) og slå den med hånda di for å se de utvide og så sprekke. Hver pose vil avsløre et karakter-inspirert moteantrekk og en vennskapsballong.

Forestill deg at du arrangerer en motefest med Ponyville fremste festplanlegger. Pinkie Pie og DJ Pon-3 figurene kommer med antrekk som inkluderer kjoler, sko, solbriller og headset-hårbånd.

Inneholder:

  • 2 My Little Pony figurer - Pinkie Pie og DJ Pon-3
  • 4 Smashin Packs med ballonger og 24 tilbehør

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 8 cm
  • Alder: fra 5 år

MERK: Ballonger inneholder sitronsyre

Produktdetaljer
ModellF1286
EAN5010993807826
MerkeMy Little Pony
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.