Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

My Little Pony The Movie - Rainbow Dash plush

-52%

My Little Pony - fargerike ponniene fra Equestria

Ta del i en magisk verden blant de fargerike ponniene fra My Little Pony. Disse ponniene med hver sin personlighet, utseende og interesse har underholdt barn siden 80-tallet. My Little Pony verdsetter vennskap, og beskytter hverandre mot farer som lurer i det magiske kongeriket Equestria. Verdens kuleste ponnier, med Twillight Sparkle og vennene hennes i spissen, opplever spennende eventyr og lærer deg nyttige ting om vennskap.

My Little Pony figurer, lekesett, figursett, dukker og tilbehør lar deg gjenskape eventyr med ponniene eller skape dine helt egne historier. Finn frem din My Little Pony og dra på morsomme, fargerike og magiske ponni-eventyr!

52%
Kampanjepris 40,- Vår lavpris: 83,- Du sparer: 43,-
Utsolgt
SKU
03184-62

Disse plysjponniene har et søtt, friskt utseende med skjønne broderte detaljer. De hjerteformede klemmene kan brukes for å feste plysjponnien på en veske eller ryggsekk. Vis at du er en ponnivenn og ha dem med deg hele dagen! Skaff deg alle sammen, og klem dem fast til hverandre for å lage et fantastisk ponniselskap!

  • Størrelse: 9 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE0423
EAN5010993452446
MerkeMy Little Pony

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.