Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone Pro Edition trampoline 4,27 m - komplett pakke med stige - 2021 modell

Mzone trampolinen - når sprett, holdbarhet, design, kvalitet og størrelse står i fokus.

Mzone trampoline har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Med black edition-trampolinen fra Mzone er rett design vektlagt, den passer perfekt i de Skandinaviske hager. Solid hoppematte, forsterket padding rundt trampolinen, lantern style sikkerhetsnett med langt mer hoppeplass gjør Mzone trampoline til et solid førstevalg når ny trampoline skal kjøpes inn. Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Sikre din Mzone trampolinepakke med forankringssett slik at den står støtt på selv de mest vindutsatte steder!

Vår lavpris: 4145,-
På lager
SKU
01202-168
   

Vår 427 cm Pro Edition Trampolinepakke fra Mzone er beregnet hovesakelig for de som har barn som er litt eldre (gjerne over 5 år) og som ønsker seg en trampoline som gjør mer enn at man bare kan hoppe på den. Etter hvert som barnet blir eldre, og krever mer av sin trampoline, så er sprett, holdbarhet, design, kvalitet og størrelse på trampolinen mer og mer viktig. Med denne modellen får man en proff trampoline til en meget gunstig pris! 2021 modellen er forbedret med hele 25% flere fjærer enn 2020 modellen.

 • Forsterket stålkonstruksjon (galvanisert stål) - med 1,5 mm forsterkede rør (tåler langt mer belastning enn en "billigtrampoline"). 38 mm tykkelse.
 • Lantern Style sikkerhetsnett - den buede formen på sikkerhetsnettet gir langt mer hoppeplass og er en foretrukket versjon blant pro brukere Glidelås-åpning i sikkerhetsnettet - YKK glidelås
 • Ekstra kraftige gold zinc fjærer gjør at spretten er utrolig god på denne  modellen.
 • Mzone Pro Edition 2021 427 cm har totalt 112 fjærer
 • Høyde på rammen: 89 cm
 • Forsterket hoppeduk for bedre sprett og holdbarhet over tid - strekktestet før levering.
 • BLACK DESIGN versjonen er utrolig flott og passer perfekt i de Skandinaviske hager
 • Forsterket padding (30mm) rundt trampolinen som beskytter barnet mot å falle ned imellom fjærene Tåler opptil 130 kg
 • TÜV-sertifisering

Komplett trampolinepakke:

 • En komplett trampolinepakke med sikkerhetsnett og alt av utstyr og stige
 • Trampolinepakken fra Mzone leveres i 4 esker - av ca 22-25 kilo hver per eske. Det gir en totalvekt på hele 90 kilo.
 • Trampolinen leveres ut på Post-i-butikk (kan bestilles levert hjem på døra i kassen)
 • Stige tilpasset Mzone Pro Edition trampoline 4,26 m følger med - mål stige: 100 cm høy

Tips før bruk av trampolinen

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev.

Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind. Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampolinen samtidig.

Produktdetaljer
ModellMNFT427
EAN7040698715421
MerkeMzone Trampolines
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.