Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nassau Fine Art dobbeltsidige tusjer i boks - 48 deler

Nassau Fine Art - tegne- og malesaker for kreative prosjekter.

Akrylmaling, vannfarger, fargeblyanter, tusjer, lerret og staffeli lar deg skape vakre kunstverk med Nassau Fine Art. Produktene kan brukes av både barn og voksne, og holder en kvalitet som tilfredsstiller og oppfyller de fleste behov. Nassau Fine Art oppmuntrer til kreativ lek!

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
06226-146
   

48 stk dobbeltsidige tusjer fra Nassau Fine Art, i praktisk bøtte med lokk og bærehank.

Nassau Fine Art Dual Markers har to forskjellige spisser, den ene siden har bred meiseltupp og den andre har finspiss. Dette gir deg flere muligheter ved fargelegging, enten du fargelegger et større eller mindre område, eller bruker tusjene til tegning. Blekket påføres lagvis slik at du kan blande farger og fort kan lage mer variasjon i motivene dine. 

Tusjene består av alkoholdbasert blekk og kan brukes på alle typer papir og papp, men blør lett gjennom spesielt tynnere papirvekt, så det anbefales å ha noe beskyttende for å unngå uønskede merker på bord og annet underlag. Den praktiske bøtten består av 48 Premium tusjer med nummererte farger.

Inneholder:

  • 48 tusjer med to forskjellige spisser
  • Oppbevaringsbøtte

Detaljer:

  • Mål: 16 x 12 x 17 cm (LxBxH)
Produktdetaljer
ModellAR0105/GE
EAN8720039381155
MerkeNassau Fine Art
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.