Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nassau Fine Art Sketching Wallet - skisseblokk og tegneutstyr i mappe - 17 deler

Nassau Fine Art - tegne- og malesaker for kreative prosjekter.

Akrylmaling, vannfarger, fargeblyanter, tusjer, lerret og staffeli lar deg skape vakre kunstverk med Nassau Fine Art. Produktene kan brukes av både barn og voksne, og holder en kvalitet som tilfredsstiller og oppfyller de fleste behov. Nassau Fine Art oppmuntrer til kreativ lek!

Vår lavpris: 143,-
På lager
SKU
06226-151
   

Lag flotte skisser og tegninger med Premium Nassau Fine Art Sketching Wallet! Tegnemappen inneholder alt du trenger til å begynne på skissene dine, blant annet tegneblokk og 13 gråblyanter i varierende hardhet. Velg blant tegneblyanter mellom 4H og 4B ut i fra hvilket type uttrykk og tegnejobb du skal utføre. De ulike blyantene gjør at du kan øve deg på detaljarbeid og presisjon med de hardere typene, eller skissering og skyggelegging med de bløtere variantene. 

Uansett type tegnejobb vil du ha utstyret du trenger for å utføre arbeidet. I den praktiske mappen finner du også en blyantkvesser og viskelær slik at du alltid er beredt. Tegnesettet passer både til nybegynneren og de viderekomne artistene. Når du er ferdig med tegneøkten kan du plassere alt utstyret tilbake til sin faste plass i mappen for enkel og ryddig oppbevaring. Den smarte løsningen gjør settet også genialt til å ta med på tur.

Inneholder:

  • Tegnemappe
  • Skisseblokk
  • 13 gråblyanter
  • Blyantspisser
  • Viskelær

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellAR0201/AM
EAN8720257106127
MerkeNassau Fine Art
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.