Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Avengers Mech Strike - Iron Man Strikeshot Gauntlet - hanskeblaster med 3 Nerf Elite dartpiler

-20%

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Kampanjepris 253,60 Vår lavpris: 317,-
20%
Du sparer: 63,40
Utsolgt
SKU
02227-45

Som en del av Marvels Avengers kan du nå gå inn i din neste Nerf-kamp med Iron Mans hanske i Mech Strike-utgave! Med dette Strikeshot Gauntlet-våpenet står du bedre rustet i å bekjempe motstanderne dine. Iron Mans smarte blasterhanske har et håndtak man kan holde i, og kommer med 3 Nerf Elite skumpiler som du kan bruke til å beseire fienden med.

Denne blasteren passer perfekt til Avengers fans, og da spesielt Iron Man-fans. Bær hansken på hånden, lad i front med et prosjektil, dra tilbake og skyt! Hansken er morsom å bruke alene i Nerf-krigen, eller som en del av et kostyme for realistisk rollelek (kostyme kjøpes separat). Bli med på moroa med Avengers Mech Strike-utstyr!

Inneholder:

  • Nerf Mech Strike - Iron Man Strikeshot Gauntlet blaster
  • 3 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Mål: ca. 35 x 22 x 6 cm
  • Alder: fra 5 år

Merk: beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF0266
EAN05010993797851
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.