Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf DinoSquad Tricera blaster med 12 Elite dartpiler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 359,-
Få igjen på lager
SKU
07218-24
   

Gjør deg klar for kamp med Nerf DinoSquad blasteren som har dinosaur-inspirerte detaljer. Nå kan du og dinosaurene kombinere dine ferdigheter og deres kraft, og du er nå medlem av DinoSquad-eliten. Tricera-blasteren har utseende til en Triceratops-dinosaur. Blasteren har en morsom åpning, hvor du kan skyve på det fremste hornet på dinosaurhodet, og underdelen vil da åpne seg og du kan se hvor pilene er.

Putt inn 3 piler og lukk underdelen. Trykk ned ladeknappen bak, og deretter trykk på avtrekkeren for å skyte en pil. Bakerst på blasteren er det mulighet for å oppbevare piler, slik at du enkelt kan fylle på med piler mens du er i kamp. Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs- og utendørs kamper.

Inneholder:

  • Nerf DinoSquad Tricera blaster
  • 12 Nerf Elite-piler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF0803
EAN5010993805082
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.