Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nerf Elite 2.0 Flipshots - blaster med 32 piler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 673,-
På lager
SKU
07218-18
   

Bli med i kamp med Nerf Elite 2.0 Flipshots med 32 piler. Blasteren har plass til 32 piler, 16 vendt fremover og 16 vendt bakover. Skyt de 16 fremover først og deretter vend de 16 bakre pilene fremover og du er klar til en ny runde. Akkurat når motstanderen tror du er ute, kan du overraske dem 16 nye piler med en gang.

Pil-kammeret er koblet sammen rygg mot rygg, noe som gjør det enkelt og raskt å rotere dem ved å dra i håndtaket. Med denne Nerf blasteren kan du velge om du vil skyte med 1 eller 2 piler om gangen, trekk avtrekkeren halvveis for å skyte med 1 pil, eller trekk den helt tilbake for 2 piler om gangen. Blasteren har en kolbe som du kan ha inntil skulderen for å stabilisere blasteren og få et bedre overblikk over målet.

Inneholder:

  • 1 Nerf Elite 2.0 Flipshots - blaster
  • 32 Nerf-piler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF2553
EAN5010993877430
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.