Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Elite 2.0 Echo CS 10 - 4-i-1 blaster med 24 darts

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
05206-154
   

Utvid din samling Nerf blaster med Nerf Elite 2.0 Echo CS-10. Denne blasteren er meget allsidig, med hele fire forskjellige varianter i en. Med plass til 10 darts i magasinet kan du velge å skyte en og en dart av gangen, eller hurtig avfyring. Med 24 darts inkludert har du nok darts til å lade om når magasinet er tømt. Blasterens klipp kan tas av for enkel omladning. Echo CS 10 blasteren kommer med fem taktiske rails og tilkoblingspunkt.

  • Nerf Elite 2.0 Echo CS-10 4-i-1 blaster med 24 darts
  • Muligheter for hurtig avfyring
  • Med avtakbart klipp med plass til 10 darts
  • Med taktiske rails og tilkoblingspunkt

Innhold:

  • 1 Nerf Elite 2.0 blaster
  • 24 Nerf darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
  • Beskyttelsesbriller anbefales

Merk: Briller seges separat.

Produktdetaljer
ModellE9533
EAN5010993729173
MerkeNerf
Alder8, 9, 10, 11, 12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.