Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 - blaster med roterende trommel og 30 darts

-28%

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
28%
Kampanjepris 284,- Vår lavpris: 394,- Du sparer: 110,-
På lager
SKU
05206-167
   

Utvid din samling av Nerf Blasters med denne Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 blasteren. Med roterende trommel med plass til 15 darts, kan du ha dysje målene dine med skumdarts før du må lade om. Dra spenningen tilbake og trykk inn avtrekkeren får å fyre løs en dart, hold avtrekkeren inne for hurtig avfyring. Shockwave RD-15 har mulighet for tilpassinger av ekstra utstyr, med tre taktiske rails og tilkoblingspunkt (tilkoblingsutstyr ikke inkludert)

  • Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 blaster med 30 darts
  • Blaster har roterende trommel med plass til 15 darts
  • Med mulighet til hurtig avfyring av darts
  • Med tre taktiske rails og tilkoblingspunkt

Innhold:

  • 1 Nerf Elite 2.0 blaster
  • 30 Nerf darts

Detaljer:

  • Mål: ca. 30,5 x 67 x 8 cm
  • Alder: fra 8 år
  • Beskyttelsesbriller anbefales

Merk: Briller selges separat

Produktdetaljer
ModellE9527
EAN5010993732258
MerkeNerf
Alder8, 9, 10, 11, 12, 13+

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.