Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Elite Flash Strike Target - målskive som lyser ved treff

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 156,-
Utsolgt
SKU
02205-17

Øv på å sikte og skyte med Nerf Elite Flash Strike Target som lyser opp når den blir truffet. Målskiven kan plasseres på flatt underlag ved å bruke stativet eller henges på veggen. Kun eliten vil regjere overlegent med denne ultimate Nerf-utfordringen, prøv Nerf Flash Strike Target målskive i dag. Koble sammen flere Nerf Elite Flash Strike målskiver for enda mer moro!

  • Nerf Elite Flash Strike Target - målskive som lyser opp ved treff
  • Plasser på bakken eller heng opp, valget er ditt
  • Passer for barn fra 8 år og oppover

Innhold:

  • 1 Nerf Elite målskive

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Mål: ca. 23 x 19 x 3 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 8 år

Merk: Nerf Blaster er ikke inkludert, selges separat

Produktdetaljer
Modell50-00746
EAN0191726018100
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.