Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite SMG-E - motorisert blaster med 6 Elite dartpiler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
03205-03
   

Kjemp ekte Fortnite-kamper med den motoriserte Nerf Elite Fortnite SMG-E-blasteren!

SMG-E-blasteren er inspirert av våpenet fra det populære videospillet Fortnite, og blasteren kommer med samme utseende som fargene, piggene, siktet og flere detaljer. Gå til kamp mot motstanderene dine med denne fete blasteren, og unngå å bli truffet samtidig som du skyter 1 og 1 dart med den motoristerte blasteren med magasin. Magasinet har plass til 6 Elite darts, og blasteren kommer med 6 offisielle Nerf Elite darts. Sett inn magasinet, slå på motoren med akselerasjonsknappen, og trykk på avtrekkeren for å skyte. Jobben du trenger å gjøre er minimal!

Inneholder:

  • Nerf Fortnite SMG-E motorisert blaster
  • 6 Elite darts

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år
  • Kompatibel med darts fra Nerf Elite-serien

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (selges separat).

Produktdetaljer
ModellE8977
EAN5010993675425
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.