Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Elite Utility Vest - med lagringsplass til darts og magasiner

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 248,-
Få igjen på lager
SKU
02205-20
   

Nerf Elite Utility Vest gjør deg klar til kamp! Med den ekstra lagringsplassen i vesten, har du gode utsikter for å vinne hele slaget. Vesten har 6 lommer for enkle darts på forsiden, samt 2 lommer til lagring av magasiner. Det er også en praktisk veske på nederste stropp. Bruk denne til overraskende momenter i kampens hete. Dart-holderne er elastiske, og det er enkelt å sette på plass å ta ut darts. Baksiden av vesten tilbyr ytterligere lagringsplass av et stort magasin eller to mindre.

Nerf Elite Utility Vest justeres enkelt på ryggstykket og den vil sitte som et skudd på brukeren. Vesten er det ultimate tilbehøret i den store Nerf-kampen. Bli taktikkens mester og verv medlemmer til laget ditt! Lykke til.

Innhold:

  • Nerf Elite Utility Vest
  • Avtakbar veske

Detaljer:

  • Justerbar
  • Alder: fra 6 år

Merk: blaster, darts og magasiner følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell50-00751
EAN0191726001355
MerkeNerf
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.