Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf N' Strike Firestrike Elite

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 125,-
Utsolgt
SKU
2695

Fullfør oppdraget ditt, selv i skumring og skygger, med Nerf Firestrike Elite-blasteren. Denne kompakte blasteren kommer med presisjonsstråle som gir et laserlignende fokus selv under svake lysforhold. Aktiver lysstråle-triggeren, sikt deg inn på mål som er opptil 15 meter unna. Med Nerf fFirestrike blasteren kan du treffe mål som er inntil 22 meter unna. 

  • Batteri: 2 x AAA - ikke inkludert
  • 3 prosjektiler i plast medfølger

Denne elegante, kompakte blasteren fra Nerf har rødt siktelys og uavhengig strømavtrekker for å sikte i mørket.

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell53378
EAN5010993529254
MerkeNerf
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.