Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite 6 SH blaster med 6 Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
07218-19
   

Nerf Fortnite 6-SH blaster er inspirert av blasteren som brukes i Fortnite og kopierer utseende og farge til Camo Pulse Wrap fra det populære videospillet. Spill Fortnite i virkeligheten med denne Nerf blasteren. Blasteren har en ladeknapp bak som du trekker ned for å gjøre blasteren klar til avfyring, og deretter trykk på utløseren for å skyte en pil mot motstanderen.

Nerf Fortnite blasteren inneholder 6 Nerf Elite-piler, som alle fylles inn i den roterende trommelen. Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs og utendørs kamper.

Inneholder:

  • Nerf Fortnite 6 SH blaster
  • 6 Nerf Elite dartpiler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF2678
EAN5010993878666
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.