Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite AR-L Elite Dart Blaster

-20%

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
20%
Kampanjepris 467,- Vår lavpris: 587,- Du sparer: 120,-
På lager
SKU
04195-50
   

Nerf Fortnite AR-L blaster er inspirert av blasteren som brukes i Fortnite og kopierer utseende og farge til den brukt i det populære videospillet! Spill Fortnite i virkeligheten med denne Nerf-elite blasteren med motorisert dart-skyting. Start motoren med akselerasjonsknappen og trykk på avtrekkeren. Blasteren kommer med 10 dart piler i skum og 20 official NERF fortnite elite dart piler. Nok til å lade blasteren og fortsatt ha 10 ekstra darts i bakhånd. Still siktet og gjør deg klar til kamp. Official Nerf darts er designet for avstand, testet og godkjent for ytelse og kvalitet, og konstruert av skum. Med denne blasteren kan du skape action både inne og ute. Fyr opp den motoriserte blasteren og leken er i gang.

Innhold:

  • Nerf fortnite AR-L elite dart blaster
  • 10 darts
  • 20 Official Nerf fortnite elite darts

Funksjon:

  • Motorisert avtrekk

Detaljer:

  • Mål: 66 x 78 x 34 cm
  • Vekt: ca 1 kg
  • Batterier: 2 x AA (følger ikke med)
  • Alder: Fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE6158
EAN5010993606153
MerkeNerf
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.