Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite B-AR motorisert blaster med 10 Nerf Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 494,-
Utsolgt
SKU
02227-8

Gjør deg klar til Nerf-kamp med denne stilige Nerf Fortnite B-AR motoriserte blasteren. Den røde og hvite blasteren er inspirert av det populære videospillet Fortnite og kommer i Converge Wrap utseende. Det motoriserte Nerf-våpenet gir deg kraft til å skyte ut Elite-dartene på en actionfylt vis, og du kan skyte opptil 10 skumpiler av gangen før du må lade på nytt. Magasinet inkludert har rom til 10 darts.

Lad magasinet, sett det i våpenet og hold ned akselerasjonsknappen før du avfyrer darten ved å trekke på avtrekkeren. La kampen begynne, det er Nerf eller ingenting.

Inneholder:

  • Nerf Fortnite B-AR blaster
  • 10 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Mål: ca. 75 x 32 x 7 cm
  • Batteribehov: 4 x C (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år

Merk: beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF2344
EAN05010993877386
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.