Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite BASR-L bolt-action blaster med avtakbart sikte og 12 elite dartpiler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
05206-164
   

Gå inn i battle med Fortnite-inspirert Nerf Elite blaster med bolt-action avfyring og 12 elite dartpiler.

Lek Fortnite i virkeligheten med denne bolt-action blasteren og gjør deg klar til neste Nerf-kamp med Fortnite BASR-L blasteren. Inspirert fra det populære videospillet Fortnite, denne gule blasteren kommer med 12 Nerf elite dartpiler i skum. Sett inn 6 darts i magasinet, sett magasinet i blasteren og trekk bolten fram og tilbake for å gjøre våpenet klart til avfyring. Sikt inn skuddet og press triggeren for å fyret av en pil mot målet ditt. Repetér for neste skudd.

  • Fortnite-blaster med avtagbart sikte
  • Magasin med plass til 6 skumpiler
  • 12 Nerf Elite piler inkludert

Nerf-darts er designet for avstand, testet og godkjent for ytelse og kvalitet, og konstruert av skum. Med denne blasteren kan du skape action både inne og ute, og den passer perfekt for aktive barn fra 8 år og oppover.

Inneholder:

  • Nerf Fortnite BASR-L blaster
  • 12 elite darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 76 x 8 x 26 cm
  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (selges separat)

Produktdetaljer
ModellE7522
EAN5010993728138
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.