Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite BASR-L - bolt-action blaster med avtakbart sikte og 12 elite dartpiler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 547,-
På lager
SKU
05206-164
   

Gjør deg klar til den neste Nerf-kampen med Fortnite BASR-L blasteren som er inspirert av våpenet fra det populære videospillet Fortnite. Spill Fortnite i virkeligheten med denne Nerf-elite bolt-action blasteren. Blasteren kommer med 12 Nerf elite dart-piler i skum. Sett inn darts i magasinet som rommer 6 piler, still inn siktet og gjør deg klar til kamp. Nerf-darts er designet for avstand, testet og godkjent for ytelse og kvalitet, og konstruert av skum. Med denne blasteren kan du skape action både inne og ute. Denne blasteren passer perfekt for Fortnite-fans og barn fra 8 år og oppover.

  • Magasin med plass til 6 darts
  • Avtakbart sikte
  • Bolt-action avfyring - dra bolten tilbake for å lade

Inneholder:

  • Nerf Fortnite BASR-L blaster
  • 12 elite darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (selges separat)

Produktdetaljer
ModellE7522
EAN5010993728138
MerkeNerf
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.