Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite Pump SG - Pump Action Mega Blasting - blaster med 4 Nerf Mega darts

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 418,-
Utsolgt
SKU
02227-23

Nerf Fortnite Mega Pump SG blasteren har et utseende inspirert av utstyret som brukes i det populære videospillet Fortnite. Blasteren kommer med 4 Nerf Mega darts, og er enkel å bruke. Skyt en stor Nerf Mega skumpil ved å åpne sidedøren av lekevåpenet, legg en pil inni før du pumper og trykker på avtrekkeren. Se darten fly gjennom luften! Lad på nytt og skyt ut et skudd til for å bekjempe motstanderne dine.

Inneholder:

  • Nerf Fortnite Pump SG blaster
  • 4 Nerf Mega darts

Detaljer:

  • Mål: ca. 77 x 27 x 6 cm
  • Alder: fra 8 år

Merk: beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF0318
EAN05010993843442
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.