Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite SMG-Zesty 4 i 1 blaster - med 10 piler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 434,-
Utsolgt
SKU
07218-26

Nerf Fortnite SMG-Zesty blaster er inspirert av blasteren som brukes i Fortnite og kopierer utseende og farge til Wrap fra det populære videospillet. På blasteren er det mulighet for å ta av tønnen foran, og armstøtten bak, slik at du kan tilpasse blasteren slik du ønsker. Ta de av når du kjemper i små områder for en mer kompakt og lett blaster. Ta på tønnnen foran for å hente ut målet ditt med siktet.

Med Fortnite blasteren kan du bygge blasteren slik du ønsker på 4 forskjellige måter. Blasteren kommer med 10 piler som du kan putte i magasinet. For å skyte fester du det fylte magasinet på, tar et ladegrep ved å dra tilbake festet på toppen, deretter trykker du på avtrekkeren for å fyre av en pil. Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs og utendørs kamper.

Inneholder:

  • 1 Nerf Fortnite SMG-Zesty 4 i 1 blaster
  • 10 Nerf Elite-piler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, og selges separat

Produktdetaljer
ModellF0319
EAN5010993842094
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.