Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Fortnite SneakySpringer SP-L blaster - med 6 Nerf dart-piler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 257,-
På lager
SKU
04195-51
   

Nerf Fortnite SneakySpringer SP-L blaster er perfekt for en morsom lek. Blasteren er bygget med den mest avanserte blaster-teknologien. Bli med på laget og spill med blasteren som skyter lengre og sikter bedre med den revolusjonerende elite dart. Dart pilene er designet i skum og Nerf spillet kan like gjerne spilles inne, da det er liten sannsynlighet for å gjøre skade. NERF blasteren er lett å like for alle, så her er det bare å hive seg med. Blasteren kan holde 3 darts samtidig. Løpet på blasteren kan tas av og byttes om.

Funksjoner:

 • Mulig å ta av løp
 • Holder 3 darts av gangen
 • Manuell skyting

Inneholder:

 • Nerf fortnite SP-L blaster
 • 6 darts

  Detaljer:

  • Vekt: ca 0,5 kg
  • Alder fra 8 år
  Produktdetaljer
  ModellE6717
  EAN5010993606207
  MerkeNerf
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.