Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Laser Ops Pro Deltaburst - laser blaster med ubegrenset ammunisjon - sett på TV!

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 644,-
På lager
SKU
11184-13
   

Nerf Laser Ops Pro Deltaburst blasteren tar leken til nye høyder! Blasteren sender avgårde et skudd, og registrerer treff med lys og lyder. En LCD-skjerm på baksiden viser helsestatus og ammo-kapasitet. Designet med ubegrenset ammunisjon, har blasteren en hurtigopplastingsknapp for å kunne fylle på. Juster for miljøet. om du er utendørs eller innendørs.

Last ned NERF Laser Ops-appen og velge mellom å feste mobilen på armen eller blasteren med det tilhørende armbåndet. Spill alene eller sammen med andre!

  • Størrelse: 6.7 x 68.5 x 25.4 cm
  • Alder: fra 8 år

Produktdetaljer
ModellE2279EU4
EAN5010993499717
MerkeNerf
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.