Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Mega Bulldog blaster med sikte og 6 Mega Accustrike dart-piler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 275,-
Få igjen på lager
SKU
04192-9
   

Flytt grepet for å bytte moduser i ett raskt, enkelt trinn! Flytt grepet ned for å forlenge løpet og øke siktet. Sving det så opp for å minske løpet og siktet. Nerf Mega Bulldog blaster er en del av Accustrike-serien som kommer med dart-piler designet for større nøyaktighet. Delta i kampen med de mest nøyaktige Nerf dart-pilene. Legg 3 piler i front av blasteren, dra håndtaket tilbake og trekk av for å skyte en dart-pil.

Inneholder:

  • Nerf Mega Bulldog blaster
  • 6 Nerf Mega Accustrike dart-piler
  • 1 sikte
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 6,6 x 47 x 29 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE3057
EAN5010993548965
MerkeNerf
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.