Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Mega Motostryke motorisert blaster - med 10 mega dartpiler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 596,-
Få igjen på lager
SKU
07218-28
   

Med denne enorme, kraftige og raske Nerf Mega Motorstryke motoriserte blasteren vil du garantert vinne Nerf-kampene. Slå på motoren og trykk på avtrekkern for å skyte en stor Nerf mega-pil som vil fly gjennom luften. Blasteren har et avtakbart magasin som det kan puttes 10 piler i, på denne måten kan du skyte 10 piler før du må putte i nye. Så hva venter du på? Det er bare å begynne kampen! Fest magasinet med pilene i på blasteren, hold inne motorknappen for å starte motoren, for deretter å trykke inn avtrekkeren for å fyre av en pil.

Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs- og utendørs-kamper.

Inneholder:

  • 1 Nerf Mega Motorstryke motorisert blaster
  • 10 Nerf mega-piler

Detaljer:

  • Batteribehov: krever batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, og selges separat

Produktdetaljer
ModellE6474
EAN5010993741458
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.