Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Mega Twinshock - 10 kulers magasin

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 494,-
Få igjen på lager
SKU
08172-167
   

Opplev spennende kamper med dine venner med Nerf N-Strike Mega Twinshock blaster. Denne blasteren kommer med pumpe som frigjør to dart-piler om gangen. Med tre måter å skyte på kan du optimalisere strategien i kamp.

Skyt avgårde en og en dart, skyt to av gangen eller slipp løs alle ti pilene. Det er plass til tilsammen 10 dart-piler i blasteren.

  • Skyter inntil 22 meter
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellB9894
EAN5010993397570
MerkeNerf

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.