Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Modulus IonFire blaster - B4618

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 218,-
Utsolgt
SKU
16359

N-Strike Modulus IonFire er en Modulus-blaster med avtagbart løp og oppbevaringsplass for piler. Nå kan du bygge din egen blaster, tilpasset hvert enkelt oppdrag eller kamp. Skyv dartholderen inn på blasterens skinne, slik at du har dartene innen rekkevidde for rask lading. Blasteren leveres med fire Elite-piler og er kompatibel med alt Modulus-tilbehør.

Inneholder:

  • Nerf N-strike Modulus IonFire blaster
  • 4 Nerf piler

Detaljer: 

  • Anbefalt alder: 8+
Produktdetaljer
ModellB4618
EAN5010994937522
MerkeNerf
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.