Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf N'strike Elite Accusstrike FalconFire

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 197,-
Få igjen på lager
SKU
23297
   

Nerf N-strike Elite Accusstrike FalconFire er en del av Accustrike-serien, som har piler som er laget for større nøyaktighet. Treff blinken med større presisjon med de nye Nerf-pilene.

Du lader blasteren ved å legge inn darten på toppen, ta sikte og skyt. Lagringsområdet holder darten i nærheten for enkel og rask omlading.

  • Det følger med 6 stk Elite-piler og instruksjoner
Produktdetaljer
ModellB9839
EAN5010993329250
MerkeNerf
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.