Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf N-Strike Elite AccuStrike blink og 60 dart piler

-49%

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

49%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 297,- Du sparer: 147,-
På lager
SKU
12202-62
   

Nerf kjempere kan øve på å treffe sitt mål med Nerf N-Strike Elite AccuStrike øvelsessett med blink og 60 AccuStrike Nerf dart-piler. Her kan du øve på dine ferdigheter eller konkurrere med andre, hvem treffer blinken flest ganger?

Inneholder:

  • Nerf N-Strike Elite AccuStrike blink
  • 60 Nerf N-Strike Elite AccuStrike dartpiler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE2282EU50
EAN5010993513024
MerkeNerf
Alder8, 9, 10, 11, 12

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.