Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf N-Strike Elite Infinus - med 30 skumpiler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
09195-65
   

Trefninger med myke skumpiler fra Nerf blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden.

Med Nerf N-Strike Elite Infinus kan du lade 30 skumpiler av gangen. Pilene legges i trommelen, så er det bare å pumpe geværet. Skum-pilene vil blaste ut og motstanderen din er sjanseløs. N-Strike Elite Infinus inkluderer 30 skumpiler i dette lekesettet og du er klar så fort du har åpnet forpakningen. De 30 pilene settes i trommelen og du er klar. Trommelen kan fjernes og du kan bruke geværet uten trommelen.

Innhold:

  • Nerf N-Strike Elite Infinus
  • 30 x skumpiler

Detaljer:

  • Mål: L66 x B10 x H35 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE0438EU4
EAN5010993499618
MerkeNerf
Alder8, 9, 10, 11, 12, 13+

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.