Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf N-Strike Elite Rukkus ICS-8

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 242,-
På lager
SKU
04192-53
   

Legg pilene i blasteren og skyt raskt med Nerf N-Strike Elite Rukkus ICS-8. Denne blasteren kommer med en clip-on som rommer 8 piler, og den laster automatisk inn neste dartpil etter hvert som man skyter. Når du bruker mindre tid på å laste om, får du bedre tid til å sikte inn på motstanderne dine.

Inneholder:

  • Nerf N-Strike Elite Rukkus ICS-8
  • 8 dartpiler

Detaljer:

  • Mål: 6 x 40 x 26 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE2654
EAN5010993543861
MerkeNerf
Alder8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.