Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf N-Strike Mega Thunderhawk

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 573,-
På lager
SKU
09182-174
   

Send avgårde de mest nøyaktige Nerf mega-dartene med den første Nerf N-strike Mega Accustrike blasteren. Gå langt og vær sterk på slagmarken med Thunderhawk-blasteren - det er den lengste Nerf-blasteren av dem alle da den er hele 1 meter når den er forlenget. Skyv ut, legg inn 10 darts i blasteren og gjør deg klar til å ta i mot dine motstandere.

Inneholder:

  • Nerf N-Strike Mega Thunderhawk
  • Magasin til å holde 10 piler
  • 10 piler

Detaljer:

  • Mål: 75 x 33 x 23 cm (blir 104 cm når den er foldet helt ut)
  • Alder: fra år
Produktdetaljer
ModellE0440
EAN5010993499656
MerkeNerf
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.