Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Nitro Duelfury Demolition

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 438,-
På lager
SKU
10172-21
   

Barna kan skape kule stunts når de skyter skumbilene ut av blasteren, som kommer med de klassiske trekkene du kjenner fra Nerf. Skyt bilene høyt og langt.

Nå kan du konkurrere med venner, lag løyper med ringer av brann, hopperamper og hindre.

Settet inneholder:

  • Blaster
  • Fire skumbiler
  • To ringer i brann
  • Åtte hindre
  • To ramper
  • Instruksjoner

Alder: fra 5 år

Produktdetaljer
ModellC0817
EAN5010993374243
MerkeNerf
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.